Español   Català   English   Français   Português
PRODUCTES EMPRESA DESCÀRREGUES CONTACTE LOCALITZACIÓ      

  Empresa    

BADAREGAL, S.A. va ser fundada a Barcelona durant l'any 1986 i és propietària de la marca comercial DON PALILLO.
Des de llavors, impulsada per la feina i compromís de dues generacions, s'ha consolidat com una de les principals companyies nacionals a la importació i envasat d'escuradents, pals per a broquetes, canyes per a begudes, agulles d'estendre i altres productes relacionats.

DON PALILLO és una marca innovadora que amb els seus productes ha aportat una significativa evolució a un mercat que fins a la data havia romàs sense d'ella.

La seva àmplia gamma de productes, qualitat i acurat servei als seus clients l'ha posicionat com a referent en el mercat i fa de la seva oferta la preferida per les principals i més estrictes cadenes de distribució nacionals, grups hotelers i empreses de càtering o restauració.

Envasats innovadors amb possibilitat de personalització segons les necessitats dels clients, els més estrictes controls de qualitat, seguretat i higiene han consolidat a DON PALILLO com a marca de referència i atorgat la certificació ISO 9001: 2008 en reconeixement a la qualitat del seu treball i la professionalitat en els seus sistemes.

L'equip humà de DON PALILLO està al seu servei. Els convidem a contactar amb nosaltres per el que puguin necessitar.

 

 

   
  Productes
Escuradents
Pals per a broquetes
Pals per a broquetes indústria càrnica
Bastonets orientals
Coberts de fusta
Agitadors per a begudes

Varetes decoratives
Canyes per a begudes
Tovalloletes refrescants
Agulles d'estendre
Contactar
C/Alfons XII, 445
08918 - Badalona
Barcelona - Spain (EU)


info@donpalillo.es


Telèfon:   93 388 14 04

 
 
 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat.
Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

ACCEPTAR